KinderKans Coach praktijk

KinderKans
Coach
praktijk

Welkom Bij Praktijk KinderKans

kindercoach ijsselstein en nieuwegein

“In ieder probleem schuilt een kans om te groeien”

— Anouk Corporaal,

Voor Kinderen

Graag ga ik samen met uw kind op zoek naar de oorzaken van de verwarring, de zorgen, het verdriet of andere emoties. 

Mijn werk is om de (echte) hulpvraag boven tafel te krijgen en een kind vaardigheden aan te reiken, waarmee het zelf beter zijn weg kan vinden.  

Het kan zijn dat een kind een andere hulpvraag heeft dan de ouders veronderstellen.

Een coach is soms nodig om het kind of de ouder te helpen weer in zijn/haar eigen kracht te staan.

Voor Ouders

Oudercoaching is niet hetzelfde als therapie voor ouders. Oudercoaching zal bestaan uit een korte analyse van wat er speelt.

Van daaruit geef ik praktische tips mee die in de thuissituatie ingezet kunnen worden. De ervaring is dat één gesprek al veel kan opleveren!

 

“Oudercoaching kan snel uitkomst bieden voor dat gedeelte in de opvoeding, waar u nog over struikelt en wat opheldering verdient

Voor Volwassenen

Ieder mens maakt deel uit van een familiesysteem. Hoe je daar deel vanuit maakt gaat over jouw eigen plek in het systeem. Was je de oudste, middelste, jongste, kon je wel of geen kind zijn, was je bezig met jezelf of was je stiekem voor iemand aan het zorgen? De methode geeft hulp bij het onderzoek naar de patronen die in een familiesysteem gelden. Deze patronen bepalen, veelal onbewust, ook ons dagelijks gedrag.

Als je regelmatig in dezelfde patronen vervalt die eigenlijk belemmerend werken is het relevant om systemisch te gaan kijken wat er aan de hand is.

Ervaringen