KinderKans Coach praktijk

KinderKans
Coach
praktijk

Ervaringen

Hieronder kunt u lezen hoe ouders en kinderen de sessies bij praktijk Kinderkans ervaren hebben.

Ook is het mogelijk een reactie achter te laten. Zo kunnen anderen deze ervaringen ook lezen.

(N.B. emailadres en website invullen is niet verplicht en worden niet gepubliceerd)

97 responses to “Ervaringen”

 1. Een paar weken geleden is onze zoon van 14 jaar voor het eerst bij Anouk geweest vanwege continue piekeren en niet kunnen omgaan met pestgedrag in het verleden. Al na 1 sessie was hij veel rustiger. Na 3 sessies is hij veel vrolijker, piekert minder en kan zaken uit het verleden veel beter loslaten. Anouk heeft een heel mooie manier van werken met kinderen. Onze zoon gaat graag naar haar toe en heeft een aantal technieken geleerd die hij ook in de toekomst kan gebruiken. We zijn haar heel dankbaar.

 2. Via vrienden van ons werden we getipt dat Anouk iets voor ons kon betekenen. Onze dochter Lotte was wat angstig en kon daardoor zichzelf nogal terugtrekken en stilhouden. Daarnaast was de spanning haar soms teveel zodat ze zich ziek voelde en daardoor niet de dingen kon doen die ze echt leuk vond. Inmiddels heeft zij 3 sessies gehad en zien we een veel meer ontspannen meisje wat zich ook meer durft te laten horen. Zelf vond ze het ook altijd erg leuk bij Anouk, ze deed spelletjes en ging knutselen. Erg blij met deze speelse manier die zoveel voor onze dochter heeft opgeleverd.

 3. Ik vond het erg leuk bij Anouk. Gezellig en ik kan nu beter omgaan met pieker gedachten. Ook gingen we vaak knutselen.

 4. Anouk voelde heel snel de dynamiek van ons gezin aan wat ons een veilig gevoel gaf om haar in gesprek te laten gaan met onze zoon.
  Haar positieve benadering richting Pim heeft hem veel meer zelfverzekerd gemaakt. En dat kan hij nu beter inzetten in contact met andere kinderen.

  Pim: “mijn doel was om meer vrienden te maken en daar ook goed mee om te kunnen gaan. Dat is mij goed gelukt, door de gesprekken die ik met Anouk heb gehad. Daar ben ik blij mee.”

 5. Hallo Anouk,
  We wilden nog even laten weten dat het goed gaat met M. Ze heeft wat meer rust in haar hoofd, zit weer lekkerder in haar vel en is vrolijker. De gesprekken met jou hebben zeker weer geholpen, dus daar wilde we je nog even voor bedanken!

 6. Wat ben jij een fijn mens, Anouk! Je bent kundig, geduldig, inlevend en doortastend. Je weet onze dochter op haar gemak te stellen, en nog belangrijker: zich open te stellen. Ze komt graag bij je, waardoor zij in een fijne, veilige en vertrouwde omgeving samen met jou kan werken aan haar uitdagingen. Voor ons als ouders is het super fijn om te zien dat onze dochter groeit en resultaat boekt. Dankbaar dat we met Anouk in contact zijn gekomen.
  Onze dochter gaat met enige regelmaat terug naar Anouk voor een ‘onderhoudsbeurt’ en dat bevalt haar, en ons, heel goed!

 7. Ik heb Anouk als een warme, empathische en kundige vrouw ervaren. Ze weet goed te vertalen waar problemen zitten en waar je aan kunt werken. Ik was snel op mijn gemak en bij de kennismaking al werd ik enorm geprikkeld en wilde ik meer weten van dingen die in dat gesprek naar voren kwamen. Ze reageert snel en uitgebreid in de app, stelt je snel op je gemak is enorm klantvriendelijk. Het spirituele deel is soms wat lastig te ‘vangen’, maar dat zal voor ieder een persoonlijke ervaring zijn. Het is bijzonder om met kleine oefeningen en veranderingen in de oefeningen verschillende gevoelens te ervaren. Dank je wel Anouk! Voor je hulp, tips, en aanbeveling (naar Koos)!

 8. in eerste instantie kwam ik bij Anouk voor mijn zoon, maar inmiddels is zij 1 van de mensen die mij weer op de “rails” krijgt.
  Soms… zoals vandaag is mijn “voelen’ in die war, ik ervaar paniek en niks stroomt meer en ik loop letterlijk over.
  het droogleggen van waar het daadwerkelijk over gaat geeft mij zoveel helderheid. het gaf me vandaag de handvatten die ik nodig had weer door te kunnen.
  lieve Anouk dank je wel!

 9. Wij kwamen bij Anouk met een hulpvraag voor onze dochter. Zij voelde zich vaak anstig en dacht veel over dingen na. In de sessies met Anouk, kreeg zij in alle rust en ruimte, de mogelijkheid haar angsten onder woorden te brengen. Samen zochten zij naar oplossingen en kreeg ze ook concrete oefeningen mee naar huis. De angsten van onze dochter zijn sterk afgenomen. Dank je wel Anouk!

 10. Anouk is een warm en inlevend mens voor zowel onze zoon als voor ons als ouders. Zij is in staat om in korte tijd de problematiek te benoemen en geeft hem in een schrift opdrachten mee om thuis te oefenen. Wij als ouders ondervinden heel veel steun en onze zoon voelt zich helemaal thuis. Mede door haar ontdekten wij dat onze zoon vooral op school niet goed in zijn vel zit en hebben besloten om actie te ondernemen. Chapeau Anouk en dank je voor alles.

 11. Wij zijn met onze zoon bij Anouk geweest omdat hij vaak met hoofdpijn uit school kwam, last had van veel prikkels en negatieve gedachten/ perfectionisme. Het duurde ‘s avonds ook heel lang voordat hij in slaap viel door zijn ‘gedenk’. We zijn 5x bij haar geweest en hij is er zo door veranderd! Hij voelt zich gehoord, en weet nu beter hoe hij met (drukke) situaties om moet gaan. Inslapen gaat veel beter. We hebben een mooi schrift waarin alle tips staan opgeschreven zodat hij hier altijd in terug kan kijken. De speelse manier waarop de begeleiding gebeurde is heel fijn. Daarnaast is het van toegevoegde waarde dat Anouk ook lerares is, waardoor ze goed weet hoe het er op school aan toe gaat.

 12. Begin vorig jaar voelde ik me niet goed, en mijn ouders hadden naar wat mogelijkheden gekeken om me daarbij te helpen, waaronder hier bij Anouk. Zij heeft mij in maar 3 sessies ontzettend geholpen en goed advies gegeven. Ze heeft me het gevoel gegeven alsof ik het zelf kan, met een plan waar zij mee heeft geholpen. Ik ben nu bijna 17 en 1 keertje terug geweest, waardoor ik me weer op de rails voel.

 13. Ik ben voor mijn zoontje bij Anouk geweest. Hij had al langere tijd angsten en was overbezorgd over van alles. Hij is 4 keer bij Anouk geweest en ik heb een ander kind. Het is een deel karakter, maar hij weet nu hoe hij ermee om moet gaan. Hij haalt vaak dingen aan die hij geleerd heeft. Ze heeft hem ook geholpen bij z’n hondenangst wat goed geholpen heeft. Mijn zoon heeft het niet van een vreemde dus ik heb zelf ook een afspraak gemaakt.
  Ze heeft me goed geholpen en ik denk dat ik nog wel een keer een afspraak ga maken voor vervolg.
  Anouk is een fijne lieve vrouw die precies weet wat ze moet doen. Ik raad een bezoek bij haar zeker aan.

 14. Na een aantal pittige weken met moeizaam afscheid nemen voor schooltijd, zijn wij op zoek gegaan naar een kindercoach die niet alleen onze dochter, maar ook ons kon helpen! Wij hebben Anouk op het juiste moment gevonden, en Anouk had op het juiste moment ruimte/ tijd voor ons. Anouk heeft twee gesprekken met ons, als ouders, gevoerd, wat verhelderend was en ons inzicht, tips en handvatten heeft gegeven in de voor ons hele moeilijke de situatie. Het ware fijne gesprekken waarin ze de tijd nam en luisterde naar ons.
  Daarna is onze dochter drie keer bij Anouk geweest. Praten, een eigen schriftje en creatief bezig zijn: de perfecte combi. Op dit moment hebben wij Anouk niet meer nodig. Maar mocht het weer nodig zijn, dan weten wij haar te vinden! Onze dochter zou het niet erg vinden om weer te gaan. Hoe fijn is dat? Dank Anouk!

 15. Onze zoon had last van angst en was niet zelf verzekerd. Dat was een grote zorg voor ons als ouders. We wilde graag dat onze kleine jongen meer zelfvertrouwen zou krijgen. Via via kwamen wij in contact met Anouk. Al na een paar afspraken merkten wij verschil. Onze zoon is nu veel zelfverzekerder en geeft zelf nog af en toe aan dat hij heel blij is geweest met de hulp van Anouk. Hartelijk dank Anouk. ❤️

 16. Anouk is een hele fijne, warme vrouw die met aandacht luistert naar jouw verhaal. Ze heeft mij met een paar gesprekken waardevolle inzichten, tips en handvatten gegeven op thema’s waar ik in mijn persoonlijke ontwikkeling tegenaan liep. O.a. Inzicht op de invloed van mijn verleden op mijn hier en nu. Door mij de goede richting op te sturen heb ik mooie stappen kunnen zetten in mijn eigen proces. Het heeft mij veel gebracht, want daar waar ik aandacht heb besteed (het in perspectief plaatsen en aangaan van mijn thema’s) heeft mijn gezin geprofiteerd van de positieve verandering die ik hierdoor heb doorgemaakt. Ook mijn zoon is recent een aantal keer bij Anouk geweest met zijn eigen thema’s. Ook hij is vol lof en wil het liefst nog heel vaak terug komen omdat hij het zo fijn vond bij haar.
  Anouk, dank voor je goede zorgen. Je bent een prachtig en wijs mens.

 17. Ik ben een volwassen vrouw en heb Anouk leren kennen via mijn zoontje. Mijn zoontje was onder behandeling bij Anouk. Ik kwam erachter dat ik zelf ook wel wat hulp bij een aantal te verwerken dingen kon gebruiken en Anouk heeft mij zo goed begeleid. Luisterend oor en haar vakbekwaamheid is heel fijn geweest in mijn verwerking. Ze is een fijn persoon!

 18. Onze 15-jarige dochter zat al een tijd niet lekker in haar vel en worstelde met zichzelf. We zijn heel blij dat we de stap hebben gezet hulp voor haar te zoeken en helemaal dat we die gevonden hebben bij Anouk.
  Anouk wist meteen de juiste snaar te raken. Ze gaat niet ‘wroeten naar wat er mis is’, maar geeft tools om sterker in het leven te staan en lief te zijn voor jezelf. Dit gun je elk kind (en volwassene ). Anouk doet dat op een gezellige en vrolijke manier. Persoonlijk vond ik het ook heel fijn dat het traject startte met een kennismaking met mijzelf, zodat er ook een lijntje was met ons als ouders.
  Onze dochter vond het echt fijn om naar haar toe te gaan. Ze is uiteindelijk maar drie keer geweest. Meer was niet nodig, ze zit veel beter in haar vel. We vinden het een fijn idee dat we bij toekomstige hobbels weer bij Anouk kunnen aankloppen!

 19. Wij zijn met onze zoon van 9 en dochter van 7 bij Anouk geweest. Wat een eyeopener voor ons en voor beide kinderen.

  Het start gesprek kregen we een goed beeld van de werkwijze van Anouk.

  Onze zoon valt in de avond sneller in slaap en oogt na 2 keer wat rustiger en meer in balans, hij heeft geleerd dat hij bepaald wat er aan kritiek van anderen binnen mag komen. (2 keer was ook wat hij tot nu bij anouk is geweest)
  Na een paar maanden is onze dochter langs gegaan, ook weer na een ouder gesprek.
  Zij kwam elke nacht meerdere keren, was bang van monsters, maar ook erg bang dat ze alleen ooit achter zou blijven. Ze vond het lastig om ruzies op te lossen of met vriendinnen op 1 lijn te komen.
  Na 2 keer bij Anouk ook zij meer rust, heeft het gevoel dat zij meer de controle heeft, wat ook zo is. Ze is wat rustiger en heeft de tekeningen die Anouk heeft gemaakt om dingen duidelijk te maken in haar kamer hangen. Regelmatig kijken we daar op.

  Ik sluit zeker niet uit dat we nog eens langs gaan als ze tegen dingen aan lopen. Ieder kind verdiend iemand zoals Anouk op zijn of haar pad. Jong geleerd…. Dank Anouk dat je jouw kennis en kunde met ons en onze kinderen deelt.

 20. Na een intakegesprek was direct duidelijk wat Anouk voor onze dochter kon betekenen. Al tekenend heeft Anouk ons gesprek samengevat en ons een idee gegeven wat haar aanpak ging worden. Twee sessie waren voldoende voor onze dochter, die geholpen is keuzes voor haar zelf te maken, grenzen aan te geven en bewust te gaan werken aan haar zelfvertrouwen. Ze is nog een keer teruggegaan omdat ze het zo fijn vond om bij Anouk te zijn. Ze heeft oefeningen en opdrachten meegekregen die zeer waardevol voor haar zijn. Anouk heeft naast veel professionele kennis en ervaring het vermogen om echt te luisteren en te zien.

 21. Wij zijn 5x met onze zoon bij Anouk geweest. Zij heeft hem op school gebied goed geholpen en ons als ouders handige tips en trucks gegeven voor thuis! Superfijn en verhelderend!
  Anouk heeft veel expertise in huis!

 22. Mijn zoontje werd gepest en voelde zich ongelukkig na een emigratie van Frankrijk naar Nederland. Anouk heeft een cruciale rol gespeeld bij deze moeilijke overgangsperiode voor onze “gevoelige en stoere” jongen. Mijn zoontje voelde zich begrepen en zit veel lekkerder in zijn vel. Het oudergesprek was ook belangrijk voor ons om in te zien wat onze eigen rol was in zijn problematiek. Anouk is heel zuiver. Een geschenk om haar te ontmoeten.

 23. Mijn dochter heeft er echt heel veel aan gehad. Ze liep echt vast en na een paar behandelingen was ze het al grotendeels kwijt. Daarna zat ze weer veel lekkerder in haar vel. Ook kan ze nog steeds altijd terecht voor kleine vragen. Het is persoonlijk en warm

 24. We zijn met Fenne bij Anouk terecht gekomen voor haar angsten en gevoeligheid. We wisten direct dat we bij haar aan het juiste adres waren, ze voelde Fenne feilloos aan en Fenne voelde zich direct compleet op haar gemak en vond de gesprekken heel erg leuk. Daardoor kon Anouk snel veel bereiken met Fenne, na 2 gesprekken is haar angst naar de achtergrond verdwenen. Ook weet ze beter met haar gevoeligheid om te gaan, waar ze heel erg blij mee is. Voor nu is het goed en als het nodig is, mogen we altijd weer langskomen. Dank Anouk voor je professionele en warme benadering!

 25. Met haar wijsheid weet ze een mooie spiegel voor te houden en je in contact te brengen met de kern. Hierbij gaat het om de interactie tussen ouder en kind, het aanspreken van andere delen in jezelf en doorbreken van familiepatronen. Mooi ook om te ervaren dat als je samen welwillend bent, je in enkele sessies als sprongen voorwaarts maakt. Anouk is een mooi mens van binnen en buiten!

 26. Via vrienden onze weg naar Kinderkans gevonden voor hulp voor onze dochters. Met een meervoudige hulpvraag ( Opvoeding en beter doorgronden wat er afspeelt in de hoofdjes van 6 en 8 jarige ) binnengekomen.
  Anouk heeft met volle energieke inzet ons als ouders en onze meisjes geholpen. Met enkele bijeenkomsten zijn wij beter in staat onze dochters te begeleiden en onze communicatie te verbeteren.

 27. Wij zijn in februari via via bij Anouk terecht gekomen. Ons zoontje van 7 jaar oud had moeite om op school (groep 4) mee te komen en had thuis veel woede aanvallen. Wij moesten van school thuis huiswerk maken, maar als wij hier aan wilde beginnen werd hij erg boos en/of verdrietig. Totdat wij bij Anouk terecht kwamen.. na een fijn & positief intake gesprek (zonder ons zoontje) hebben wij snel een afspraak kunnen maken voor ons zoontje. Niet alleen hij vond het erg leuk & leerzaam om naar Anouk te gaan, ook wij keken uit naar de afspraken. Ook wij kregen van haar nieuwe tips en handvatten, wat fijn! Bij de testen/onderzoeken die Anouk deed werd al snel duidelijk dat ons zoontje een beelddenker is, hij moest op een andere manier gaan leren (denken). Na 3 keer bij haar geweest te zijn, ging ons zoontje uit zich zelf vragen of dat hij huiswerk moest maken en dit resulteerde tot betere resultaten op school en wij kregen in gedrag ons lieve vrolijke zoontje weer terug, hij is weer de vrolijke/positieve jongen zonder woede aanvallen. Wij raden iedereen Anouk aan.. Ik heb wel eens tegen mijn man gezegd: ¨ elk kind heeft een Anouk nodig in zijn/haar leven¨ Wat is zij een ontzettend fijn positief en vrolijk persoon. Wat heeft zij een kennis, ze weet wat ze doet en waar ze over praat!

 28. Binnen 3 sessies een kind dat weer slaapt en ontspannen is!
  Dat gun je je kind en heeft ook fijne gevolgen voor het gezin.
  Dank je wel Anouk!

 29. Lieve Anouk,

  Namens Mick enorm bedankt voor je hulp. Niet alleen Mick is geholpen maar je hebt ook ons geholpen met tips en trucs waardoor we Mick beter konden begeleiden en begrijpen.
  Door jou hulp heeft hij meer inzicht in zichzelf gekregen en is hij nog steeds druk doende om zichzelf aan te leren om meer rust voor zichzelf te pakken. De aarde oefening en de smiley’s lijken goed aan te slaan. Hierdoor wordt het voor hem erg visueel en aan het eind van de dag kunnen we hier goed over praten. We zijn er nog niet maar met alle tips blijven we vooruitgang boeken.
  Wat we erg waarderen is dat je naar de kwaliteiten van het kind kijkt, deze benoemd en vooral laat zien dat je ze niet moet veranderen maar handvaten moet geven om hiermee overweg te kunnen.

  Bedankt en we komen zeker nog een keer terug !

 30. Hoi, ik ben Tara en ben 19 jaar oud.
  Ik heb best wel een ruime tijd bij Anouk gelopen, zij heeft me in heel veel dingen kunnen helpen.
  Ik zat in een moeilijke periode, hierin heeft zij mij geholpen en tips gegeven.
  Zij is een fantastische luisteraar, ze laat je ook duidelijk zien hoe het komt dat je je soms zo slecht kan voelen.
  Ze geeft duidelijke uitleg, hierbij gebruikt ze vaak tekeningetjes om dingen te verduidelijken. Anouk heeft mij dingen
  van hele andere kanten laten bekijken/zien. Ze heeft mij heel erg geholpen, om o.a. een betere versie van mezelf te worden.

 31. Anouk heeft veel kunnen betekenen voor onze dochter die sociaal-emotioneel een lastige tijd doormaakte. Onze dochter stelde zich open en kwam meer in contact met haar gevoelens. Anouk heeft het vermogen om een kind echt te zien met alle talenten en kwetsbaarheid en kan vanuit een heel breed spectrum het kind mogelijkheden bieden om zelf aan de slag te gaan. Wij hebben veel waardering voor haar creativiteit en vermogen om te verbinden en dit heeft onze dochter meer rust en vertrouwen gegeven. Zij heeft ons als ouders ook op weg kunnen helpen hoe we kunnen kijken en wat onze eigen rol in de interactie is. Heel erg bedankt!!

 32. Wat een enorme aanrader! Eerst samen een fijn intakegesprek waarbij we direct al een klik voelden. Daarna met onze zoon van 6 naar oud een paar sessies. Verbaasd over wat je in die twee / drie sessies al bereikte!! Van een (over-) gevoelige (en vaak snel huilende) jongen naar een jongen met zelfvertrouwen en die zijn emoties goed kan verwoorden. Ook voor ons als ouder echt een paar hele fijne handvatten meegekregen. Bedankt, ook namens de kleine man!

 33. Hallo ik ben Femke,
  Ik ben geholpen door Anouk .Dat heeft mij heel erg geholpen..
  We deden tijdens onze gesprekken leuke dingetjes maken.
  Anouk tekende ook altijd dingen uit zodat je dat vaak dan wel beter snapte.
  Ze luisterde ook als jij een verhaal aan het vertellen was en dan legde zij uit hoe dat zat.
  Ik heb er super veel aan gehad en met mij gaat het nu ook een stuk beter.

 34. Onze dochter is erg gevoelig en alles wat er op een dag gebeurt komt binnen. Hier had ze last van. Via een andere ouder hoorde ik over de goede resultaten die Anouk boekt met hoog gevoelige kinderen. Anouk heeft haar geleerd om dichterbij zichzelf te blijven en zichzelf te ‘beschermen’ d.m.v. visualisaties om te bepalen wat ze wel of niet binnen laat komen. Vervelende gevoelend heeft ze ook d.m.v. verschillende kinderlijke werkvormen opgelost. Nare dromen kon Anouk helpen omvormen tot iets grappigs, waardoor de nare dromen niet meer terugkwamen of minder naar leken. Daarnaast is Anouk erg lief en leuk met kinderen. Ze doet alles in een spelvorm en gebruikt daarbij veel creativiteit. Onze dochter zag het meer als een knutsel uurtje waarbij ze ook nog wat praatte, dan dat het als ‘werken’ voelde. Ze ging er dan zelf ook met plezier heen. Kortom, wij als ouders en ook onze dochter, waren erg tevreden met de gesprekken en ook met het resultaat (nachtmerrie vrij en beter in staat te bepalen welke gevoelens van anderen ze binnen laat komen) Bedankt Anouk!

 35. Ik was op zoek naar een kindercoach die ervaring heeft met jonge kinderen; kleuterleeftijd.
  Het was heel fijn om te merken dat Anouk daar veel ervaring mee heeft.
  Ik ben zelf als moeder twee keer geweest, mijn zoontje is niet eens geweest. Het gaf mij al genoeg handvatten om mijn eigen rol te zien en me van mijn positie bewust te worden, waardoor er thuis al verandering te merken was.
  Op dit moment is dit genoeg, als de toekomst het nodig acht, weten wij Anouk weer te vinden 🙂
  Lieve Anouk, dank je wel voor jouw luisterend oor en jouw adviezen!
  Liefs, Melany

 36. Onze dochter had weinig zelfvertrouwen en was voor veel dingen bang. Ze heeft bij Anouk geleerd om daar goed mee om te gaan. Wij zij blij dat we in de praktijk zien dat ze nu veel meer zelfvertrouwen heeft en een stuk sterker in haar schoenen staat! Ook is het fijn om te weten dat als onze dochter het wil ze altijd weer terug kan naar Anouk. Dank je wel Anouk!

 37. Na 3 sessies heeft onze zoon geleerd om beter met zijn gevoel om te gaan. Hij weet wat bij hem hoort en wat van een ander is. Hij keek uit naar de sessies en kwam er met veel informatie vandaan. Informatie die hij direct toepast in zijn dagelijks handelen. Wij vonden het een waardevol traject.

 38. Door de gesprekken die ik had met Anouk kreeg ik meer zelfvertrouwen. Ik leerde door de gesprekken dat het meestal niet aan mij lag als kinderen boos waren en dat ik niet alles wat anderen zeggen moet laten binnen komen.

 39. Ik weet nog goed…Noah mag alleen komen, als hij dat zelf echt wil…
  We dachten dat wordt wat, maar vanaf het begin was er een klik en hij gaf zich over aan Anouk, verbazingwekkend. Ik weet niet waar het door komt, maar de manier waarop, haar ervaring, warmte, scherpte. vertrouwen en rust….Anouk weet er wel wat op te vinden en je kind te bereiken, hem/haar te helpen en ouders handvatten te geven. Noah en wijzelf zijn enorm geholpen door de sessies bij Anouk. Noah werd een relaxter mannetje, hij leerde trucjes en we kregen tips! Anouk heeft Noah, ons als ouders en als gezin enorm geholpen. We zijn Anouk heel dankbaar, bedankt voor goede coaching!

 40. Onze dochter van 13 had ‘s avonds, bij het naar bed gaan, last van paniekaanvallen en angsten. Na meerdere gesprekken en oefeningen met Anouk is ze er vanaf gekomen! We zijn er zo blij mee en ze kan nu weer veel meer ontspannen in haar bed liggen. Ook is het fijn om te weten dat als er weer iets is, we altijd een afspraak kunnen maken. Anouk, je bent een mooi mens en je doet heel goed werk! Dank je wel. Liefs

 41. Anouk je hebt onze dochter hét zetje gegeven wat ze nodig had om weer vertrouwen in zichzelf te krijgen. In een fijne omgeving en met volledige toewijding. Bedankt!

 42. We kregen het advies van school om eerst wat aan het zelfvertrouwen te doen van onze zoon voor we over gingen tot “iets” met dyslexie. Hij zat in groep 4 en voor was het allang duidelijk dat dylexie weleens een dingetje kon worden.Met het zelfvertrouwen ging het na een paar sessies met sprongen vooruit. We kunnen niet anders zeggen dan dat ze dat op een uitstekende manier aanpakt! Daarna zijn we met de kernvisiemethode aan de slag gegaan. We kunnen het alleen maar aanraden. Na 3 maanden zag de juf een enorm vooruitgang op spelling. Hij ziet nu direct wat er fout is en past het dan ook gelijk aan. Lezen zal altijd wel trager gaan, maar gaat vast ook goed komen. We blijven ermee doorgaan (ook bij Anouk;)

 43. Cato had moeite om zichzelf een plek in de klas te geven. Ze werd gepest en was onzeker.

Omdat Cato het beste zelf weet wat Anoek voor haar betekend heeft heb ik haar gevraagd dit zelf op te schrijven.

Mijn tijd bij Anouk vond ik:

Een erg fijnen tijd, en ze hielp me goed.

Ze had overal een antwoord op, En had daar vaak een oplossing voor. En had erg gooien tips.
Ze snapte vaak wat je bedoelde. En stond voor je klaar.

Ik vond het zelf erg moeilijk om me te handhaven in een groep, en was vaak allen.
Ik was dat jaar daar voor erg gepest en dat had veel met gedaan.
Voelde me onzeker. Maar Anouk wist daar wel wat op.
Ze maakte me sterker, En zorgde er voor dat ik niet te veel binnen lied, Dat heeft goed geholpen.
Ik durfde alles te zeggen tegen Anouk, En ze ging goed om met mijn antwoorden.

Cato.

 44. Onze dochter is bij Anouk gekomen omdat de school twijfelde over haar leerprestaties. Anouk kwam al heel snel erachter dat ze een beelddenker is. Na overleg en observatie is de school de kernvisie methode gestart. Ze is nu enorm vooruitgegaan zowel emotioneel als haar leerprestaties. Dit hebben we mede te danken aan Anouk. Anouk denkt echt aan het kind en wat er in zit, en dat eruit laten komen dat past bij het kind. Echt super..we zijn Anouk erg dankbaar.

 45. Ons hooggevoelige dochtertje van 5 had het niet altijd naar d’r zin op school en toonde veel boosheid naar anderen toe. Anouk heeft ons geholpen de andere kant van de medaille te zien, de reden achter de boosheid. Wat een openbaring!

Wij voelden ons meteen gehoord door Anouk (dat was al zo fijn!) en er was direct een goede klik, ook met ons dochtertje. Meteen al veel info gehad tijdens intake om mee aan de slag te gaan.
Op een heel creatieve manier heeft Anouk ons dochtertje wat handvaten gegeven om haar gedachten de positieve kant uit te laten stromen. Ze ging graag naar Anouk toe en past de ‘zonnetjes en wolkjes’ nog steeds vaak toe.

Anouk, heel erg bedankt voor je hulp en goede adviezen.

 46. Wat heb ik het als een groot kado ervaren om als moeder mijzelf de tijd te gunnen om stil te staan bij de opvoeding van mijn kinderen, hun welzijn en wat dat met mij doet en over mij zegt.

Als moeder voel ik mij regelmatig kwetsbaar; als er iets is met een van de kinderen raakt mij dat enorm. In een warm gesprek met Anouk vanuit liefde, respect en zonder oordelen werd mij duidelijk dat als ik geraakt word , het tegelijkertijd een spiegel is van mijn kind naar mij. Wat een openbaring en inzicht heeft mij dat gegeven. Anouk weet vanuit haar warme hart en haar professionaliteit de juiste snaar te raken en laat je niet met lege handen naar huis gaan. Wat gun ik alle moeders een keertje “opvoedtijd” .

 47. Ik ben emma en ik ben 16 jaar. Ik ben hierheen gegaan doordat ik me niet lekker voelde van binnen, ik was mezelf niet en had moeite thuis. We hebben veel oefeningen gedaan en goede en fijne gesprekken gehad. Ik heb er erg veel aan gehad. Ik voel me fijner, want het voeld goed om erover te praten met een vertrouwd persoon.
Heel erg bedankt anouk!!

 48. We wisten al dat onze zoon Jorrit (8) een erg gevoelig kind is. Trekt zich snel dingen aan en is sterk geneigd om negatief te denken, vooral over zichzelf. Hij heeft weinig zelfvertrouwen.
We merkten steeds meer aan hem dat hij niet lekker in zijn vel zat en dat hij het niet leuk vond op school. Hij moest vaak huilen.
Vorig jaar kwamen er vanuit school signalen dat Jorrit zijn schoolprestaties erg achteruit gingen. Jorrit gaf zelf aan het heel stom te vinden op school.
Hij moest echt elke dag opnieuw overgehaald worden om toch naar school te gaan. Hij ging er dan uiteindelijk met buikpijn naar toe. Hij was niet happy!

Jorrit heeft een serieus concentratie probleem, is hooggevoelig, is een beelddenker en wij vermoeden dat hij dyslectie/dyscalculie heeft.
Maar we zijn vanaf het begin overtuigt dat hij niet dom is en dat hij de capaciteit heeft om dingen te begrijpen en onthouden.
We hebben geprobeerd thuis extra met hem te lezen, schrijven en rekenen. Dit werd een groot tranendal.
Jorrit was totaal niet te motiveren en het leek een straf te worden voor hem.
Dat was dus helaas het tegenovergestelde effect van wat we wilde bereiken. Thuis moet hij zich veilig kunnen voelen tenslotte!
Maar hoe konden we er voor zorgen dat hij toch beter mee kon komen op school zonder die stress thuis te hebben.

Jorrit heeft Anouk in de kleuterklas als inval juf gehad 1 x in de twee weken. Ze kende elkaar dus al en ik merkte toen ook al dat Jorrit Juf Anouk heel aardig vond.
We besloten hulp van Anouk te vragen om te kijken of we op een andere manier om moesten gaan met het concentratie probleem en het opnemen van de lesstof. En om Jorrit meer zelfvertrouwen en weerbaarheid te laten krijgen.
Jorrit was meteen op zijn gemak bij Anouk. Kon goed vertellen aan haar wat hem dwars zat. We kregen veel handige tips en tricks m.b.t. “omdenken” voor als Jorrit negatieve gedachten heeft.
We kregen hulpmiddeltjes voor rekenen en taal. En een van de belangrijkste dingen die hij geleerd heeft is dat hij een schild kan maken waarmee hij invloeden van buitenaf kan weren.
Heel handig als je gevoelig bent en je moeilijk kan concentreren!
Ook ik heb een hoop geleerd en zijn mijn ogen zijn geopend zodat ik op bepaalde momenten beter kan bedenken hoe de belevingswereld van Jorrit is en vanuit dat perspectief maak ik nu dan ook andere keuzes.
Jorrit staat nu steviger in zijn schoenen dan een tijdje geleden. Hij moet af en toe herinnerd worden aan het maken van zijn “schild” en ook met “omdenken” kan hij hulp gebruiken.
De Kernvisiemethode die Anouk hanteert geeft voor Jorrit ook goede handvatten bij taal en reken opdrachten.
We zijn er nog niet. Maar we zijn zeer zeker op de goede weg en Anouk heeft ons een enorme duw in de goede richting gegeven!
We ervaren heel veel steun en support van je Anouk! Super bedankt hiervoor!

 49. Onze tienjarige dochter kon wel wat hulp gebruiken, vonden wij als ouders en ook sommige leerkrachten van haar. Alhoewel haar laatste juffen niet meer zagen dan een slim, ondernemend en vrolijk kind; thuis kenden we haar van een heel andere kant. Onzeker, jaloers, angstig, bazig, somber, een slechte slaper, die een slechte invloed had op de sfeer thuis en zelf ook leed onder haar complexe karakter. Waar ik aan moest wennen, is dat Anouk niet onze ‘diagnose’ als uitgangspunt neemt, maar de vraag van het kind zelf. En die extreem onzekere dochter van ons formuleert dan een vraag die volgens ons niet de kern van het probleem is. Maar wonder boven wonder ontdooide ons kind bij Anouk en werd er toch heel wat aangestipt in de vier of vijf sessies die ze samen hadden. En ook al hadden wij als ouders niet zo veel zicht op wat er gebeurde en waar ze precies aan kon werken, het leek haar toch (of misschien juist) goed te doen en het effect was ook blijvend. Nu, een half jaar later, hebben we nog steeds een dochter die zich lekkerder voelt en beter kan praten over haar eigen gedrag. Ze is minder snel uit balans en kan soms zelfs lachen om zichzelf. Het liefst zou ik willen dat ze nog veel vaker naar Anouk kan, gewoon, omdat het zo fijn is. Zelf heb ik er ook weer wat van geleerd: ik dacht dat ik mijn dochters gedrag objectief beoordeelde, maar dat is natuurlijk niet zo. De criteria die ik hanteer, worden sterk gekleurd door mijn eigen verleden, karakter en wensen die ik heb tav mijzelf. Een wijze les, waardoor ik met een mildere blik naar het gedrag van mijn dochter kan kijken.

 50. Moeder van twee jongens beide bij Anouk geweest. De oudste is rustiger geworden, vertelt meer, en is opener geworden. De jongste is gauw afgeleid op school. Blijkt visueel ingesteld. Handige tips gekregen waarmee wij als ouders en de leerkracht op school iets mee kunnen. Wij zijn van mening dat eigelijk ieder kind het verdient om bij Anouk een paar sessies te hebben. Anouk langs deze weg willen we je nogmaals bedanken. Namens de hele familie.

 51. Nadat wij geruime tijd bij anouk geweest zijn voor mijn dochter melanie van gent{zie vorige verslag 28 januari 2014}wil ik graag aangeven dat het nog steeds super goed gaat met melanie Het stevig staan past zij nog super goed toe en ook blijft het leren nog heel goed gaan ook heeft zij nu veel vriendinnen en zit zij echt op haar plaats op deze school en dit allemaal dank zij anouk Hiervoor ben ik haar nog super dankbaar

 52. Onze zoon (6) had faalangst en durfde niet meer te voetballen (zijn grootste hobby). Anouk heeft hem spelenderwijs geleerd te denken aan dingen die goed kunnen gaan ipv dingen die niet goed gaan. Hij ging erg graag naar Anouk en vond het jammer dat het na 2 keer al “klaar” was. Af en toe heeft hij het nog over haar, en bij “spannende dingen” hebben we het over Anouk, en hoe hij geleerd heeft aan de goede dingen te denken. Wij zijn erg enthousiast over haar!

 53. Onze zoon van 12 heeft ADD en had op het voortgezet onderwijs heel veel moeite met het leren leren. Voornamelijk het leren van grote lappen tekst was voor hem heel moeilijk, omdat hij zich na 10 min.niet meer kon concentreren. We zijn bij Anouk gekomen en eerst was hij nog wat stilletjes en hij werd steeds opener naar Anouk toe.
Anouk is een open enthousiaste coach die makkelijk met kinderen omgaat, ze heeft
onze zoon veel foefjes voor het makkelijker leren geleerd, die hij ook regelmatig gebruikt.
Bedankt voor je coaching Anouk!!

 54. Onze dochter van 9 is op school uitgebreid getest want haar prestaties bleven ver achter van de rest uit de klas, uit de test kwam ADD. We zijn bij Anouk terecht gekomen en dat hebben wij én onze dochter als zeer aangenaam ervaren. Ze gaat zo rustig, fijn en leuk om met kinderen. Onze dochter is 5x bij Anouk geweest en heeft veel geleerd en super handige trucjes voor thuis meegekregen, haar zelfvertrouwen is enorm gestegen en op school zal ze nooit de snelste zijn,..maar ze laat nu goed zien wat ze kan op haar manier! Super blij met Anouk der hulp! Onze Dank!

 55. In het voorjaar 2014 bleek mijn dochter van 8 ineens veel moeite te hebben in haar schoolwerk. School reageerde erg overspannen op de verslechterde resultaten; vooral in die tijd waren de bezoekjes aan Anouk een verademing. Ze heeft ons weer vertrouwen gegeven. Dit vertrouwen en de heerlijke rust in de praktijk van Anouk waren zowel voor mijn dochter als mijzelf heel fijn. Veel dank hiervoor!

 56. Anouk is een prettig, open en eerlijke coach. Naast de leuke afspraken die ze met Teun heeft gehad, heeft ze ons als ouders ook goed aan het denken gezet. Ze wist op een positieve en coachende manier ons onze valkuilen in te laten zien. Met wat tips en trucs zijn we aan de slag gegaan. Door anouks inzichten konden wij thuis de regie weer pakken. Dank!

 57. Het was heel fijn om met Anouk te praten, ze begrijpt je goed en het voelt heel erg vertrouwd. Doordat ik met Anouk heb gepraat kan ik de dingen beter loslaten en trek me minder dingen aan.
Ze is echt top!
groetjes Annick

 58. Anouk is top!!
Ze heeft mij heel erg geholpen, ik kon niet goed slapen door bepaalde dingen, ze heeft me hele goede tips gegeven en geleerd mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten.ik vind het jammer dat we niet meer naar Anouk hoeven.
Bedankt voor alles. Groetjes Stijn.

 59. Mijn dochter Emma (11) had niet veel zelfvertrouwen en liep hierdoor ook op school tegen problemen aan. Na vier sessies bij Anouk heeft ze hier veel beter mee leren omgaan en is ze een stuk zelfverzekerder. Emma ging graag naar Anouk toe, ze is een prettig en rustig persoon en voelt precies aan hoe ze haar kon helpen. Anouk, bedankt!!

 60. Twee dochters hebben beiden de kernvisiemethode gevolgd.
Ze hebben er enorm veel baat bij gehad, daarnaast is Anouk ook een prettig persoon. De kinderen gingen er graag naar toe. Voor wat betreft klokkijken, 5 minuten uitleg en daarna foutloos kunnen klokkijken! Veel geleerd en een stuk zelfverzekerder, dat gun je ieder kind! Bedankt

 61. Na een lang pest verleden heeft Michelle er nu weer vertrouwen in dat het goed gaat komen. Vol vertrouwen is ze deze week gestart op de middelbare school. Ook weet ze op een andere manier met haar gevoelens om te gaan. Anouk je bent een hele goede steun voor Michelle. Bedankt!!

 62. Daan is zo geholpen door de sessies bij Anouk en we raden haar met volle overtuiging aan. Met haar warmte en scherpte voelt ze precies aan, hoe ze hem kon helpen. Hij heeft hele grote stappen gemaakt in zelfvertrouwen, minder sensitief zijn (deurtje dicht) en positief en omdenken. Hij slaapt weer veel beter…echt een ander kind! Door het huiswerk en betrekken van de ouders, wordt er ook echt gezorgd voor een nieuw patroon. Daan vond het eigenlijk jammer dat hij klaar was na 4 sessies…Super bedankt Anouk!

 63. Ik raad je aan als je faalangst hebt om naar Anouk toe te gaan. Het helpt je heel erg en je leert het op een fijne manier. Aan het eind komt je vader of moeder er 10 minuten bij. Dat is wel fijn want dan weten je ouders precies wat je hebt geleerd en kunnen ze daar rekening mee houden thuis.

Tijn (9 jaar)

 64. Na een lange zoektocht op internet ben ik uiteindelijk op de site van Anouk terecht gekomen. De site sprak mij direct aan omdat ik onze dochter hier sterk in herkende. Eindelijk! Na telefonisch contact met Anouk had ik gelijk een goed gevoel. Rosalie (9jaar) en ik hebben de bezoeken aan Anouk als heel bijzonder ervaren. De andere kijk op de materie en de speelse wijze waarop zij met Rosalie omging vond ik erg mooi om waar te nemen.
Anouk heeft Rosalie tal van goede adviezen meegegeven die zij nog steeds dagelijks gebruikt. Ook heeft ze heeft meer rust in haar hoofd gekregen, school helpt mee en de dyslexie test is uitgesteld. Wij zien nog steeds dat ze sprongen maakt.
Wij willen Anouk dan ook heel erg bedanken voor de nieuwe richting die wij zijn ingeslagen. Top!

 65. Jonah was onzeker en vond het lastig om met uitdagende situaties op school om te gaan. Anouk heeft een enthousiaste, speelse benadering en ging meteen aan de slag. In vijf gesprekken heeft Jonah geleerd om meer positief en zelfverzekerd naar zichzelf te kijken. Hij staat steviger in zijn schoenen en weet op een goede manier om te gaan met lastige situaties. Beschermstenen, rollen behang, gekleurde petjes en vooral de ridders maakten het leerproces een leuk proces! Jonah ging met veel plezier naar haar toe. Wij zullen Anouk dan ook zeker aanraden.

 66. Dankjewel Anouk! Door de kindertolk gesprekken heb ik veel meer inzicht gekregen in het gedrag van onze zoon. Ik vond het heel bijzonder dat ik me meteen zo op m’n gemak voelde en ik heb heel veel gehad aan je advies en tips! Heel fijn om met iemand te praten met zoveel ervaring! Super bedankt voor alles!

 67. Onze zoon Hugo (9 jaar) heeft last van concentratieproblemen, weinig zelfvertrouwen en faalangst. Hij is vaak druk in zijn hoofd. We zijn nu 4 x bij Anouk geweest en Hugo heeft in korte tijd veel geleerd, een andere manier om te leren en zijn eigen gedachten van negatief naar positief te keren. Zowel wij als onze zoon ervaren Anouk als een fijne coach, met veel ervaring, die nu al resultaat bij Hugo heeft bereikt. Wij gaan over 5 weken weer voor een sessie langs en hebben er vertrouwen in dat het Hugo gaat helpen in de toekomst. Barbara de Lang

 68. Mijn zoon David heeft in 3 gesprekken geleerd hoe hij met negatieve gevoelens of gedachten kan sturen naar een gedachte die wel positief is. Hiermee is hij ineens uit een kringetje gehaald, waar ik hem niet mee kon helpen. Anouk heeft ons allebei geholpen.

 69. Onze zoon heeft ADHD en we zijn al vanaf dat hij 2jaar is bij instantie,s bezig om er grip op te krijgen.
Eerst consultatieburo toen umc waar we de diagnose kregen en toen jeugdzorg waar we nanny+ traject ingingen en als laatste altrecht. Steeds weer hoorde we jullie doen alles goed.
Medicijnen werken goed. We zijn consequent kortom van t kastje naar de muur en weer terug.
Maar we kregen maar geen grip op wat er nu echt in onze zoon omging.
Kregen ook steeds meer het gevoel dat het een heel gevoelig jongentje was.
Hij is nu richting acht en t gaat eindelijk beter.
Anouk heeft als laatste redmiddel aan onze kant in een paar sessies laten inzien en begrijpen hoe onze zoon denkt en de dingen ziet.
We zaten dus behoorlijk op een ander denk niveau als onze zoon.
Wat we dus zochten en in al die jaren nooit gevonden hadden liet Anouk ons dus zo zien.
Maar vooral ook leren begrijpen.
Het gaat nu daardoor een heel stuk makkelijker en rustiger allemaal.
We schieten nog wel eens in t oude patroon terug maar dat is normaal.
Wij begrijpen onze zoon een stuk beter en we gaan weer omhoog vanuit een dieptepunt dat geen einde aan leek te komen.
Onze zoon gaat naar de zomervakantie ook naar ander onderwijs toe waardoor hij dus nog beter in zijn vel komt te zitten omdat de druk eraf gaat.
Anouk heeft onze zoon dus behoorlijk op weg geholpen en ons als ouders ook en onze jongste meid heeft daar ook profeit van.
Anouk is dus zeker een aanrader voor iedereen die dan ook t maar even niet meer ziet zitten in de opvoeding.
Liefs Tamara.

 70. Mijn dochter Melanie{11 jaar} was een erg onzeker meisje Alles wat de juf vertelde ging langs haar en ze wist later ook niet meer te vertellen wat er was verteld Ze kon met rekenen en taal enz. het niet bijbenen. Ze was heel angstig als kinderen iets deden en zei niets als ze gepest werd ook s Nachts was ze constant wakker en kwam vaak bij mij in bed ze zei ook dat er mensen bij haar bed stonden.Na een gesprek met de juf dacht de school dat het beter was voor haar dat ze naar voortgezet speciaal onderwijs ging.Alleen het vreemde aan dit verhaal is dat ik thuis haar gedrag niet zag ze was de baas over haar grote broer{het niet slapen zag ik natuurlijk wel}Ik was het met de schoolkeuze helemaal niet eens en heb toen anouk benaderd Toen ik daar binnen was gaf ze mij gelijk een gerust gevoel Melanie mocht de tweede keer mee en was ook gelijk super enthousiast.Anouk heeft haar geleerd om steviger op haar benen te staan en om rust te krijgen en hoe ze S nachts de mensen kon wegsturen en weer rustig kon slapen en anouk heeft ons samen geleerd hoe zij het beste kon leren De tafels heeft anouk in haar hoofd gezet en wij mochten het thuis oefenen Je kon merken dat melanie er steeds minder moeite voor hoefde te doen en dat ze het op school ook ging toepassen.Op dit moment haalt Melanie op school bijna overal een 10 voor Haar huiswerk topo en engels zitten er binnen no time in op de manier van anouk en ook allemaal tienen Wij zijn super blij dat wij anouk op het juiste moment hebben gevonden en dat ze ons zo enorm heeft geholpen Melanie kan nu naar een school waar ze zelf graag naar toe wil En hier zijn wij Anouk SUPER dankbaar voor

 71. Ik vond het eerst een beetje spannend,maar ik vond het wel leerzaam en leuk bij Anouk. Ik heb geleerd hoe ik me iets minder van andere aan kon trekken. We hebben oefeningen gedaan met het huis. je leert dan een zin en die moet je hardop zeggen, waardoor je beter in je eigen energie kan staan. Bedankt Anouk

 72. Wij hadden het idee dat onze dochter Anouk ( 6 jaar) al een tijdje niet zo lekker in haar vel zat. Maakte zich veel zorgen over verschillende dingen, waar ze naar ons idee niet mee bezig moest zijn. Na wat googlen kwamen we op de site van Anouk en hebben een afspraak gemaakt. Dit is zo’n fijne ervaring geworden. Anouk kijkt met heel veel respect naar kind en ouders. Werkt geen standaard protocol af, maar kijkt naar wat het kind nodig heeft en sluit daarop aan. Anouk was direct op haar gemak bij Anouk. Een ontspannen sfeer, waarbinnen gespeeld en gepraat werd. Na de eerste ontmoeting merkte wel al ontspanning bij onze dochter. Anouk leerde omgaan met piekergedachtes en durfde weer uitdagingen aan te gaan. Wij konden na 3x afronden. Super bedankt Anouk! Fijn om ons meisje weer zo happy te zien.

 73. Anouk heeft de gave om kinderen te betoveren met haar stralende persoonlijkheid. Ze te laten zien dat ze uniek zijn en ze weerbaarder te maken. Onze zoon(6)vraagt regelmatig of hij Anouk weer eens kan zien. Gewoon omdat hij het zo fijn vindt om bij haar te zijn en met haar te praten. Het gaat goed met hem, dus misschien maar een excuus bedenken voor een nieuwe afspraak!

 74. Op advies van een familielid is onze dochter Marit in contact gekomen met Anouk. Van te voren kregen mijn man en ik een intakegesprek. We hadden al snel in de gaten dat Anouk een luisterend oor kon zijn voor onze dochter. De eerste kennismaking verliep uitzonderlijk goed tussen Marit en Anouk. Zij had een heerlijk gesprek gehad en zat er ontspannen bij toen wij haar weer ophaalde. Ze kon haar verhaal kwijt en kreeg handvatten om met haar fijngevoeligheid om te gaan. Om niet alle indrukken op te zuigen, moet je soms jezelf kunnen afsluiten en je huisje te bouwen. Deze tips kreeg ze mee om hiermee goed om te gaan. Als het aan Marit ligt, dan zou ze iedere week een keertje bij Anouk langs gaan om even haar hart te luchten, bij iemand die haar goed begrijpt. Thanks, Anouk.

 75. Toen Lisanne bij Anouk kwam zat ze eind groep 3, ze was niet meer de vrolijke meid die wij gewend waren, Lisanne had geen plezier meer op school en was s’ochtends moe en verdrietig. Bij Anouk heeft Lisanne geleerd om haar hoofd op te ruimen en weer zelfvertrouwen te krijgen, ze kan zich beter concentreren en ze zit weer goed in haar vel, dankzij Anouk is Lisanne weer haar vertrouwde vrolijke zelf en een echte spring in t veld!!!

 76. Maria had veel last van haar faalangst en werd daardoor belemmerd in de sociale omgang en het schoolwerk. Door de inspanningen van Anouk is de faalangst verdwenen en de omgang met vriendinnen stukken makkelijker geworden. Veel dank voor je inzet en goede hulp!

 77. Wat hebben die twee geweldig met elkaar samengewerkt (onze zoon en Anouk).
Alle negatieve energie is verdwenen. We weten weer wat we wel kunnen in plaats van niet. Alle prikkels in je hoofd een mooi gekleurd plekje weten te geven. Trainen op je goede kwaliteiten. De dingen doen waar je plezier in hebt. Kortom als je kind even de weg kwijt is, van alles wat maar moet, ga naar Anouk, zij kan helpen. Anouk heel veel dank.

 78. Onze zoon (5 jaar) had last van concentratieproblemen, boosheid, frustratie en faalangst. Hij was erg onzeker en zat niet lekker in zijn vel. Ook kwam hij niet voor zichzelf op.
Na een paar keer veranderde hij in een rustig, lief en zelfverzekerde jongen. Enthousiast, lol in het leven en niet meer boos en gefrustreerd.
Zowel wij als onze zoon hebben Anouk als een lieve coach ervaren die hem in de korte tijd heeft geleerd hoe hij situaties of gedrag kan aanpakken en veranderen.
Hij voelde zich erg veilig bij Anouk, hij vertelde haar meer dan wie dan ook.

Wij kunnen haar aanbevelen.

 79. Anouk heeft mijn dochter Linde op een open en positieve manier benaderd waardoor zij zich veilig en gehoord voelde. Linde heeft een paar mooie handvatten gekregen om zich sterker en weerbaar op te stellen naar anderen en vertrouwen te hebben in zichzelf. We gebruiken die instrumentjes ook nu, na een paar weken, op momenten dat het even moeilijk is. Kortom, fijne coach waar Linde graag heen ging.

 80. Ik ben Esma en ik ben 9 jaar, ik ben bij Anouk terecht gekomen, vanwege moeilijkheden met rekenen. Anouk heeft mij manieren geleerd om beter dingen op te slaan in mijn hoofd en makkelijk weer kan terug vinden. Het gaat nu beter met rekenen. En ik ben ook positiever naar mij zelf gaan kijken. Bedankt Anouk

 81. Anouk luistert naar het verhaal en kijkt naar je kind. Ze plakt er geen label op met daaraan gekoppeld een standaard benadering. Ze gaat uit van de interesses van je kind en geeft het vertrouwen in hun eigen kracht. Een heel erg positieve benadering, op maat! Het gaat niet om wat er fout gaat, maar je kind krijgt gereedschapjes om op zijn of haar manier met alles wat er op ze afkomt om te gaan en weerbaarder in het leven te staan.
Juist ook omdat Anouk zo goed kijkt hoe een kind leert, en daar aansluiting bij kiest in haar aanpak, krijgt je kind veel zelfvertrouwen en zelfrespect.

Anouk, je bent een topcoach. Die uitgaat van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

 82. Anouk, heel erg bedankt voor je hulp. Isis had vanaf de eerste ontmoeting een enorme klik met je en uiteindelijk is ze maar 3x geweest maar met enorm resultaat! Isis zit sinds we bij jou zijn geweest heel goed in haar vel, het gaat erg goed met haar.

 83. Yara had moeite met spelling. Na wat zoekwerk op internet kwamen we bij Anouk terecht. Wat zo mooi is aan haar aanpak is dat ze in de breedte kijkt naar het kind en vandaar uit werkt. Yara heeft niet alleen tools gekregen om beter te leren spellen en de leerstof voor zichzelf te structureren, ze heeft ook geleerd hoe ze dichterbij zichzelf kan blijven en vanuit haar eigen kracht naar de wereld kan kijken. Dit heeft haar zichtbaar gesterkt. Anouk, dankjewel hiervoor! Yara en ik gaan vol enthousiasme en vertrouwen verder op de ingeslagen weg.

 84. Het is moeilijk uit te leggen wat Anouk allemaal voor je kind kan betekenen.
Als je een probleem heb, maakt niet uit wat, ga bij Anouk langs.
Elke school of ouder zou een keer met deze therapie in aanraking moeten zijn geweest,ivm de mogelijkheden die Anouk een kind kan bieden.
Het is SUPER, Laura gaat heel graag naar haar toe.
Ze heeft door jou, zelfvertrouwen gekregen.
Hartelijk dank Anouk.

 85. na 4 bezoekjes aan anouk heb ik nu voor spelling een c (haalde altijd een e).
Ik sla de woordjes nu goed op en onthou de spellingsregels beter en kan ze nu toepassen.
Hartelijk dank Anouk.

 86. Op advies van de aan school verbonden psycholoog zijn we bij Kinderkans terecht gekomen met onze zoon Stan van 10 jaar i.v.m. zijn concentratieprobleem en om hem weerbaarder te leren zijn. Stan werd meteen goed op weg geholpen met tips en oefeningen. Dit zou eigenlijk heel goed zijn voor elk kind, we zijn heel blij deze stap gezet te hebben. We merken snel resultaat en Stan vindt het fijn op een goede manier ge-enthousiasmeerd te worden en te zien dat hij het wèl kan. Anouk, onze hartelijke dank voor je inzicht en begeleiding!

 87. Ben met puberzoon bij Anouk geweest,ivm beelddenken.
Wat een fantastische tips hebben we gekregen,ook voor het zelfvertrouwen.De goedgevoecirkel,SUPER,ook voor moeders dus!Positief denken enz.We voelden ons heel erg op ons gemak bij Anouk.Reuze bedankt Anouk.

 88. Wij zijn bij Anouk terecht gekomen, omdat Luc recentelijk een traumatische gebeurtenis heeft gehad. Anouk heeft hem hier grotendeels vanaf geholpen, maar daarnaast nog zoveel meer voor hem en ons betekent. Anouk heeft Luc’s zelfvertrouwen en geloof in zijn eigen kunnen zoveel groter gemaakt. Dit heeft zoveel positief effect op hem, dat schijnt overal in door. Wij zijn hier, zoals je begrijpt heel blij mee.
Bedankt voor de fijne begeleiding.

 89. Michiel is een slim en gevoelig mannetje. Anouk heeft hem in enkele sessies geleerd zijn grenzen te stellen, zijn eigen ‘ik’ te bewaken. Michiel is zich nu meer bewust van zijn eigen ideeen en wensen, hij staat een stuk steviger in zijn schoenen. Ik vond het verrassend om te zien hoe open mijn zoon was tegen Anouk. Eigenlijk denk ik dat het voor elk kind wel fijn zou zijn om een paar keer naar Anouk te kunnen. De aandacht die mijn zoon kreeg en de ‘trucjes’ die hij heeft aangeleerd, hij vond het heel leuk.
Bedankt!

 90. Mats heeft een behoorlijke leesachterstand, en hij vond lezen ook vooral niet leuk.
Anouk heeft hem het alfabet goed aangeleerd, en hem de motivatie gegeven om thuis weer meer te lezen.
Hij is zeker vooruitgegaan, en bovendien vond hij het steeds (3 keer) heel leuk om naar Anouk te gaan.

 91. Ik ben met mijn zoon Midas van 8 jaar naar Anouk gegaan omdat hij problemen had met lezen en gedrag in de klas/groep. Nu, na 4 sessies bij Anouk, heeft hij al geleerd hoe hij zijn gedrag kan aanpassen, zodat hij minder problemen krijgt met de mensen om hem heen. Mijn zoon heeft erg genoten van de uurtjes met Anouk. Ze heeft daarbij vooral gekeken naar Midas zelf, dus heel persoonlijk. Na de vakantie gaan we het leesprobleem aanpakken. We hebben er zin in en zijn erg benieuwd naar het resultaat. Ik weet zeker dat het lezen straks een stuk beter zal gaan. Bedankt Anouk!

 92. Ik heb Anouk leren kennen bij zwemles, waar we over haar werk hebben gepraat. Onze dochter Iris miste af en toe het zelfvertrouwen om in haar eigen kunnen te geloven en dingen gewoon te doen, waardoor ze vaak zichzelf maar soms ook andere in de weg zat.
We wilde onze dochter hier graag in een vroeg stadium ondersteuning bieden, zodat ze er zo min mogelijk last van zou hebben en zich volledig op haar ontwikkeling kan richten zonder remmingen. We hebben eerst contact gezocht met een kinderpsycholoog en die adviseerde ons om een Kanjertraning te gaan volgen. Wat ons betreft veel te heftig en te massaal, bovendien veel minder op de individuele behoefte van het kind aangepast.
Anouk is zelf juf en kan zich perfect verplaatsen in de beleveniswereld van het kind en de dingen die spelen. Iris heeft 3 sessies gehad en wilde eigenlijk niet stoppen. Na het eerste gesprek, op weg naar huis op de achterbank, was het al een veel gelukkiger kind die opeens bewust de uitdaging aan wilde gaan en juist datgene wilde doen waar ze moeite mee dacht te hebben.
Door de gesprekken en oefeningen die Anouk met Iris heeft gedaan, hebben wij nu ook meer handvatten om haar daarin te begeleiden.
Wij zijn heel enthousiast over Anouk en haar werkwijzen en raden haar zeker aan bij anderen. Zit je met vragen, neem dan contact met haar op en ervaar het zelf.

Anouk Bedankt!

 93. Ik ben heel blij dat wij bij Anouk terechtgekomen zijn gekomen. Susanne is een heel gevoelig meisje die emotionele problemen had en mede daardoor ook leerproblemen. Anouk heeft in 4 gesprekken ervoor gezorgd dat Susanne nu veel beter in haar vel zit. Ze heeft zo’n vertrouwen gewekt bij Susanne dat ze met veel plezier naar Anouk toe ging en de opdrachten die Anouk meegaf om haar sterker te maken met volle overtuiging heeft gevolgd met als resultaat dat er nu een heel ander meisje voor me staat. Ik ben Anouk heel dankbaar voor haar hulp in deze en raad haar zeker bij anderen aan.

 94. Ik ben Anouk ontzettend dankbaar voor de openheid die zij aan mijn kinderen en aan mijzelf heeft gegeven.Ze geeft zoveel vertrouwen en eigenwaarde terug aan jezelf , dit is top! Anouk bedankt!

 95. IK vind het erg leuk om bij haar te zijn. Ik kan van haar veel dingen leren. Ik vind het leuk dat ze altijd positieve dingen zegt en ik vertrouw haar heel erg veel.

 96. In het begin wist ik niet wat er ging gebeuren. Ik was toen ook kritisch voor mezelf. Ik heb geleerd om dingen van de goede kant te bekijken. Door een oefening, gronden, kan ik nu thuis goed oefenen en hoef ik nu niet meer naar kinderkans.

 97. Een tijdje geleden ben ik met mijn zoon bij kinderkans terecht gekomen. Wat mij meteen opviel was dat ze erg goed naar het kind keek en luisterde. Er was ook meteen na de eerste keer al resultaat. Ik ben zo tevreden dat ik deze week ook met mijn dochter naar KinderKans ben gegaan, om haar mentaal wat sterker te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *