[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]

Met plezier en overtuiging werk ik samen met de volgende bedrijven:

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”781″ img_size=”220×100″][vc_column_text]Samen met Karin Sturkenboom van Phoenix (opleidingsinstituut) heb ik een ontmoetingsplaats in het leven geroepen voor vrouwen die er aan toe zijn de volgende stap in hun persoonlijke of professionele groei te maken. Tijdens een reeks avonden komen thema’s aan bod als; “balans vinden tussen werk en privé, grenzen aangeven, gemis en verlangen en vorm geven aan liefdesrelaties”.

We werken met een breed palet aan werkvormen, zoals Systemisch Werk, Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren en de Matrixmethode, afgestemd op wat er zich aandient op een avond.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”779″ img_size=”large” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.effektmediation.nl”][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]Mijn naam is Evelien van Elst, ik woon met mijn man en zoon in IJsselstein. Als familiemediator help ik mensen tijdens hun scheiding met alle aspecten die daar bij komen kijken. Zowel op zakelijk maar ook op emotioneel vlak. Als dochter van gescheiden ouders weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is dat een scheiding goed geregeld wordt en dat ex-partners constructief en eerlijk met elkaar blijven communiceren. Als mediator ben ik een gespreksbegeleider. De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van wat er besproken wordt.  Dat is precies wat ik zo mooi vind aan dit vak: De hoge mate van autonomie en zelfbeschikking van de deelnemers die er voor zorgt dat de uiteindelijke oplossing écht uit de mensen zelf komt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]