I am coaching

Voor wie is dit geschikt?

Voor jou:

✓ Als je een praktische toepasbare vorm zoekt die écht werkt.
✓ Als  je wilt leren werken vanuit afstemming op het Hogere Bewustzijn.
✓ Als je voelt dat er ‘meer’ is en je dit op een gegronde manier wilt onderzoeken.
✓ Als je open staat voor nieuwe informatie.
✓ Als je snapt dat dat wat je weet je slechts is aangeleerd en als je op zoek bent naar de ‘Waarheid van Zijn’.
✓ Als je ‘stemmingsgevoelig’ of ‘hooggevoelig’ bent en op zoek bent naar een methode om hiermee om te gaan.

✓ Als je innerlijke rust en harmonie in jouw leven wilt ervaren.
✓ Als je toegang wilt hebben tot de kwaliteiten die je NU AL in je draagt maar die je misschien tot nu toe nog niet hebt ontdekt.
✓ Als je werkelijk persoonlijk leiderschap wilt ervaren.
✓ Als je een bijdrage wilt zijn aan een betere wereld.
✓ Als je jezelf wilt ontwikkelen vanuit innerlijke leiding van jouw Hogere Bewustzijn.
✓ Als je jezelf wilt vrijmaken van jouw conditioneringen.

De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen. En dat is ‘street smart spirituality’. Toegang hebben tot alle kwaliteiten en vermogens die je (al dan niet bewust) in je hebt en deze kunnen gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Reacties:

*De prayers van de I am coaching hebben mij voorgoed veranderd in korte tijd. De theorie, die ik eigenlijk al kende, heeft nu echt plek gekregen in mijn weten, mijn lijf en me verrijkt. Het lijkt to good to be true…en dat is het ook echt.  Anouk

” Hi Anouk, na ons eerste gesprek en nu net voor het eerst de Iam teksten gedaan. Tis echt een heel gek gevoel. Voel me echt anders en heel licht gevoel. Ook in mijn hoofd voelt het plots heel anders. net alsof er een last van me af is. Zo apart, maar vooral heel fijn gevoel. Bizar eigenlijk wat gedachtes kunnen doen, dank je wel hiervoor. Marloes

Kijk voor meer informatie op www.iamacademy.nl.  Er zijn vele filmpjes met prayers van Marjolein Loderichs te vinden op de site en op youtube.